1ο χλμ Σερρών – Δράμας
+ 2321063300
info@mypharma.gr

Υπηρεσίες

My Pharma

Η φαρμακαποθήκη my Pharma είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες προς τα φαρμακεία αλλά και τις προμηθεύτριες εταιρίες που θα κάνουν ευκολότερη και αποδοτικότερη την καθημερινότητά τους.

Αποθήκευση

Τα προϊόντα αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, ώστε να παραδοθούνε στον προορισμό τους σε άριστη κατάσταση και χωρίς τον κίνδυνο υποβιβασμού της ποιότητάς τους. Όλοι οι χώροι κλιματίζονται, παρακολουθούνται και καταγράφονται οι μετρήσεις των συνθηκών φύλαξης σε 24ωρη βάση. Τα προϊόντα ψυχρής αλυσίδας φυλάσσονται στους απαιτούμενους ψυκτικούς θαλάμους με αντίστοιχη παρακολούθηση.

Διανομή

Ένας σύγχρονος στόλος ιδιόκτητων μέσων εξασφαλίζει άριστες συνθήκες μεταφοράς των προϊόντων στα φαρμακεία.

Η εξυπηρέτηση των φαρμακείων γίνεται καθημερινά μέσω τακτικών αλλά και έκτακτων δρομολογίων (αφορά τα φαρμακεία της πόλης των Σερρών). Τα δρομολόγια είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας πολλές φορές την ημέρα.

Επίσης είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε φαρμακεία σε όλη την επικράτεια κατόπιν συνεννόησης.

Εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει λαμβάνοντας την παραγγελία σας και ενημερώνοντάς σας για την πληρότητα των προϊόντων, για προσφορές, για νέα προϊόντα ή άλλες διευκρινήσεις, που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες για τα προϊόντα μας.

Η my Pharma στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας φροντίζει να έχει τα απαραίτητα αποθέματα τόσο σε φαρμακευτικά προϊόντα, όσο και σε παραφαρμακευτικά, καλλυντικά, ορθοπεδικά, προϊόντα για παιδιά κλπ. ώστε να μην σας λείψει τίποτα στην προσπάθειά σας να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας.

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να ελέγξουν την διαθεσιμότητα και να παραγγείλουν προϊόντα από οποιοδήποτε σημείο μέσω του site (www.mypharma.gr) ή από το φαρμακείο τους μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιούν.

Διαχείριση Ληξιπρόθεσμων

Με στόχο την βελτίωση της λειτουργίας σας εφαρμόζουμε πρόγραμμα επιστροφών ληξιπρόθεσμων προϊόντων. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται δύο φορές τον χρόνο, βάσει της φαρμακευτικής νομοθεσίας και αφορά την επιστροφή ληξιπρόθεσμων ειδών. Τα προϊόντα που μπορούν να επιστραφούν πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες, οι οποίοι ορίζονται από την φαρμακευτική νομοθεσία αλλά και τις φαρμακευτικές και παραφαρμακευτικές εταιρίες. Η προσεχτική διαχείριση των ληξιπρόθεσμων αποθεμάτων βοηθάει σημαντικά στην ανανέωση των αποθεμάτων χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Προσφορές Προϊόντων

Η my Pharma σχεδιάζει και υλοποιεί προσφορές, που στόχο έχουν την μεγιστοποίηση της απόδοσης του φαρμακείου σας. Οι προσφορές αφορούν προϊόντα όλων των κατηγοριών υψηλής ζήτησης και είναι ευέλικτες, με σκοπό να επιλέγει ο καθένας σύμφωνα με τις ανάγκες του και όχι να φορτώνεται με προϊόντα που δεν θα μπορεί να τα πουλήσει επιβαρύνοντας την καθημερινή λειτουργία του φαρμακείου του.

Προωθητικό Υλικό

Μέλημα της my Pharma είναι να ταυτιστεί με μια επιχείρηση που δίνει λύσεις στα προβλήματα των συνεργατών της και όχι να τους προμηθεύει απλά με φάρμακα. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από προωθητικό υλικό όπως τσάντες, σακούλες, χαρτοσακουλάκια, αυτοκόλλητες ετικέτες, κάρτες, ατζέντες κλπ σε ανταγωνιστικές τιμές και σε απαράμιλλη ποιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα